Op 13 december 2016 vindt de volgende kookworkshop plaats. U bereid gerechten met een 'wilde tint', welke begeleidt worden met heerlijke wijnen. Zo leert u in de keuken de fijne kleepjes van het chefkok-vak, en wordt uw kennis wat betreft wijnen geprikkeld door onze vaste wijnspecialist Ruud van der Valk.
In combinatie met de gerechten, welke u zelf bereid, willen wij laten zien wat een gerecht met de wijn kan doen. Of wat doet de wijn met het gerecht?
Zo kunt u ook thuis uw eigen gasten verwennen met dat geen wat er geleerd is in de keuken. De gerechten die u kookt zijn gebaseerd op onze maandelijks wisselende menu. Hierdoor kunt u na het volgen van een van deze workshops, ook thuis op restaurant niveau koken voor uw gasten met uiteraard de daarbij behorende wijn
Een gezellige kookworkshop bijwonen?
kosten per persoon bedragen € 49,95 per persoon inclusief alle drankjes.
Enthousiast? Vul het contact formulier hieronder in en reserveer voor een leuk avondje uit!